Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%be%d1%82-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d1%81/
Започна проектот за споделување на искуствата на италијанските Карабиниери во обуката за спречување насилен екстремизам и за борба против тероризмот