Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d0%bc%d0%b7-%d1%82%d1%80%d0%be%d1%98%d1%86%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%bf%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b8-%d1%81%d0%be-%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b0-%d1%81%d0%bb/
МЗ: Тројца нови пациенти со клиничка слика на морбили, досега вакцинирани 2.925 деца