Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d0%bc%d1%82%d1%81%d0%bf-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%82%d1%83%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%b2%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b5-%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5/
МТСП: На студеното време бездомниците се згрижуваат во прифатни центри, дежурните тимови на социјалните центри и на Црвен крст на терен