Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d0%bd%d0%b0%d1%88%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%82%d0%b8%d0%bc%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d0%bf%d0%b0%d1%81%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%b2%d0%be-%d0%b0%d0%bb%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%98/
Нашите тимови за спасување во Албанија покажаа врвна стручност и им помогнаа на оние на кои тоа им беше најпотребно