Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d0%be%d0%b4-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%bd%d0%be%d1%9c-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%bd%d1%83%d0%b2%d0%b0-%d0%b0%d0%bf%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%9a%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b2/
Од полноќ почнува аплицирањето за првата бескаматна линија кредити како поддршка на бизнисот во справувањето со КОВИД-19