Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d0%b5-%d1%81%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b5%d0%be%d0%bf%d1%85%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b8-%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d1%81/
Преземени се сите неопходни мерки за санирање на состојбата во МРТВ, не постои опасност од пожар