Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%82%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%ba/
Работилница за претставниците на локалните комисии за борба против трговија со луѓе и илегална миграција