Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d1%81%d0%b5%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%bb-%d0%be%d0%b4-%d0%b3%d0%bb%d0%be%d0%b1%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0/
Северна Македонија дел од Глобалната заложба за слобода на медиумите на Меѓународната конференција за слобода на медиумите во Лондон