Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d1%81%d0%be-%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%bf%d0%be-%d0%b8-%d1%81%d0%be-%d0%ba%d1%80%d1%83%d0%bf%d0%bd%d0%b8-%d1%87%d0%b5%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%b8-%d0%b3%d0%be-%d1%84%d0%b0%d1%9c/
Со силно темпо и со крупни чекори го фаќаме ритамот на европските напредни практики за имплементација на Конвенцијата на ОН за правата на лица со попреченост