Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d1%84%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d0%bf%d1%87%d0%b5-%d0%be%d0%b4-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%b5-%d0%b4%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d0%be/
Филипче: Од денеска започна да се дава одобрената терапија за коронавирус, граѓаните никако да не ја земаат на своја рака