Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d1%98%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%ba-%d0%b7%d0%b0-%d0%be%d1%80%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b7%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d0%be%d0%bd%d1%81/
Јавен повик за организирање на авионски превоз за државјаните на РСМ во странство кои сакаат да се вратат во земјата од Берлин, Бон, и Минхен