Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/bozinovski-katastrofalna-e-sostojbata-so-zimskoto-odrzuvanje-i-otstranuvanjeto-na-snegot-georgieski-da-se-zafati-so-rabota/
Божиновски: Катастрофална е состојбата со зимското одржување и отстранувањето на снегот, Георгиески да се зафати со работа