Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/denes-sme-svedoci-na-neeticki-i-nemoralni-postapki-vo-koi-celosno-se-zloupotrebuva-vraboten-vo-jp-biljanini-izvori/
ГДУ: Денес сме сведоци на неетички и неморални постапки во кои целосно се злоупотребува вработен во ЈП „Билјанини Извори“