Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/petkoska-surovata-vistina-e-deka-gragani-koi-plakaat-danoci-na-ovoj-grad-se-uste-nemaat-voda-za-pienje-vo-21-vek/
Петкоска: Суровата вистина е дека граѓани кои плаќаат даноци на овој град сè уште немаат вода за пиење во 21 век