Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/site-sme-deca-na-ilinden-e-mototo-koe-sto-gi-obedinuva-cestvuvanjata-na-denot-na-republikata/
„Сите сме деца на Илинден“ е мотото кое што ги обединува чествувањата на Денот нa Републиката