Don't have Telegram yet? Try it now!
http://gazetaora.com/2018/11/08/a-mund-te-kete-vend-me-demokratik-dhe-liberal-se-shqiperia-qe-te-duroje-kaq-shume/
A mund të ketë vend më “Demokratik” dhe “Liberal” se Shqipëria që të durojë kaq shumë !