Don't have Telegram yet? Try it now!
http://gazetaora.com/2019/02/10/teper-e-nevojshme-te-kuptohet-qe-ne-te-tilla-raste-duhet-te-trajtohet-fenomeni-dhe-jo-individi/
Tepër e nevojshme të kuptohet që në të tilla raste duhet të trajtohet FENOMENI dhe jo INDIVIDI…!