Don't have Telegram yet? Try it now!
http://gazetaora.com/2019/05/18/siguria-ushqimore-aku-ndalon-therjen-e-42-vicave-nga-serbia-dhe-kthen-pas-tonelata-kripe/
Siguria ushqimore/ AKU ndalon therjen e 42 viçave nga Serbia dhe kthen pas tonelata kripë