Don't have Telegram yet? Try it now!
http://gazetaora.com/2019/06/19/sezoni-turistik-aku-tirane-gjobit-45-milion-leke-disa-subjekte-probleme-me-licencen-dhe-produktet-ushqimore/
Sezoni turistik/ AKU Tiranë gjobit 45 milion lekë disa subjekte, probleme me licencën dhe produktet ushqimore