Don't have Telegram yet? Try it now!
http://gazetaora.com/2019/09/05/alarmante-ne-spitalin-e-traumes-te-reagoje-ministrja-dhe-te-veproje-prokuroria/
Alarmante në spitalin e traumës/ Të reagojë ministrja dhe të veprojë prokuroria