Don't have Telegram yet? Try it now!
http://lajmifundit.al/2018/01/kunati-i-shkon-ne-shtepi-dhe-e-dhunon-ajo-kerkon-urdher-mbrojtjeje/
Kunati i shkon në shtëpi dhe e dhunon, ajo kërkon urdhër mbrojtjeje