Don't have Telegram yet? Try it now!
http://lajmifundit.al/2018/01/lindi-23-javesh-dhe-vetem-500-gr-bebi-sfidoi-doktoret-qe-thane-se-nuk-do-jetonte-behet-yll-reklamash/
Lindi 23 javësh dhe vetëm 500 gr, bebi sfidoi doktorët që thanë se nuk do jetonte, bëhet yll reklamash