Don't have Telegram yet? Try it now!
http://lajmifundit.al/2018/04/zgjedhjet-ne-mal-te-zi-gjukanovic-keyeson-bindshem-dhe-shmang-balotazhin/
Zgjedhjet në Mal të Zi, Gjukanovic keyeson bindshëm dhe shmang balotazhin