Don't have Telegram yet? Try it now!
http://lajmifundit.al/2018/10/pini-per-disa-dite-kete-leng-dhe-nuk-do-ta-njihni-doktorinok/
Pijeni për disa ditë këtë lëng dhe nuk do ta njihni doktorin