Don't have Telegram yet? Try it now!
http://lajmifundit.com/2015/06/23/numerohen-gjysma-e-votave-per-partite-ps-e-para-pd-e-dyta-me-pas-lsi-dhe-pdiu/
Numërohen gjysma e votave për partitë, PS e para, PD e dyta, më pas LSI dhe PDIU