Don't have Telegram yet? Try it now!
http://lajmifundit.com/2019/05/15/kqz-u-jep-mandatin-tre-kandidate-nga-listat-e-pd-dhe-lsi-hyjne-ne-kuvend/
KQZ u jep mandatin, tre kandidatë nga listat e PD dhe LSI hyjnë në Kuvend