Don't have Telegram yet? Try it now!
http://lajmpress.org/autostrade-dhe-hekurudhe-pas-pak-vuciq-e-thaci-vendosin-firmat-me-ndermjetesim-te-grenellit/
Autostradë dhe hekurudhë, pas pak Vuçiq e Thaçi vendosin firmat me ndërmjetesim të Grenellit