Don't have Telegram yet? Try it now!
https://ahmetmurati.com/pandemia-corona-bavaria-shpall-katastrofen-ndalimin-e-ngjarjeve-dhe-ndalimet-e-ndermarrjeve-16-mars-2020/
Pandemia Corona / Bavaria shpall katastrofën / ndalimin e ngjarjeve dhe ndalimet e ndërmarrjeve 16 Mars 2020