Don't have Telegram yet? Try it now!
https://demokracia.co/2019/05/20/salvador-kacaj-le-bindjen-dhe-terhiqet-nga-gara-zgjedhore-mbeshtet-kauzen-e-opozites-e-drejte/
Salvador Kaçaj lë Bindjen dhe tërhiqet nga gara zgjedhore. Mbeshtet kauzen e opozitës, e drejtë!