Don't have Telegram yet? Try it now!
https://gostivarpress.mk/lekarite-so-preporaki-123/
Лекарите со препораки: Не тргнувајте на летување невакцинирани, има епидемии на морбили во Грција, Косово, Албанија, Бугарија..