Don't have Telegram yet? Try it now!
https://maturashteterore.com/2017/05/24/udhezim-nr-15-date-19-05-2017-per-procedurat-e-aplikimit-dhe-te-regjistrimit-ne-programet-ne-programet-e-ciklit-te-pare-te-sudimeve-ne-progrmaet-e-studimeve-me-karakter-professional-si-dhe-ne-progr/
UDHËZIM NR. 15 DATË 19.05.2017 PËR PROCEDURAT E APLIKIMIT DHE TË REGJISTRIMIT NË PROGRAMET NË PROGRAMET E CIKLIT TË PARË TË SUDIMEVE, NË PROGRMAET E STUDIMEVE ME KARAKTER PROFESSIONAL, SI DHE NË PROGRAMET E INTEGRUARA TË SUDIMEVE TË CIKLIT TË DYTË, NË INSTITUCIONET E ARSIMIT TË LARTË, PËR VITIN AKADEMIK 2017-2018