Don't have Telegram yet? Try it now!
https://maturashteterore.com/2018/02/02/thirrje-per-propozime-per-projekte-bashkepunimi-nderkombetare-me-tematike-kultura-e-shkolles-demokratike-dhe-gjitheperfshirese-ne-veprim/
Thirrje për propozime për projekte bashkëpunimi ndërkombëtarë me tematikë “Kultura e Shkollës Demokratike dhe Gjithëpërfshirëse në Veprim”