Don't have Telegram yet? Try it now!
https://maturashteterore.com/2019/10/29/maturantet-afat-deri-me-31-tetor-per-te-gjetur-nje-dege-studimi-dhe-te-regjistrohen/
Maturantët afat deri më 31 tetor për të gjetur një degë studimi dhe të regjistrohen