Don't have Telegram yet? Try it now!
https://maturashteterore.com/2020/04/28/nese-doni-te-perserisni-vitin-shkollor-shahini-ja-kur-do-te-jepen-provimet-e-matures-anulohen-provimet-per-klasat-e-5-ta-dhe-te-9-ta/
“Nëse doni të përsërisni vitin shkollor…”, Shahini: Ja kur do të jepen provimet e maturës, anulohen provimet për klasat e 5-ta dhe të 9-ta