Don't have Telegram yet? Try it now!
https://maturashteterore.com/2020/06/22/njoftim-nga-qsha-per-fotokopje-te-fletepergjigjes-per-provimin-e-gjuhe-se-huaj-dhe-gjuhes-shqipe/
Njoftim nga QSHA për fotokopje të Fletëpërgjigjes për provimin e Gjuhës së Huaj dhe Gjuhës Shqipe