Don't have Telegram yet? Try it now!
https://maturashteterore.com/2020/07/09/piket-dhe-mesatarja-e-fituesve-ne-fazen-e-fundit-raundi-1-matura-2019/
Pikët dhe Mesatarja e fituesve në fazën e fundit, Raundi 1 - Matura 2019