Don't have Telegram yet? Try it now!
https://maturashteterore.com/2020/08/12/deklarata-dhe-dokumentat-per-regjistrim-ne-universitet-matura-2020/
Deklarata dhe Dokumentat për Regjistrim në Universitet, Matura 2020