Don't have Telegram yet? Try it now!
https://maturashteterore.com/2020/11/17/si-te-veproni-nese-keni-harruar-fjalekalimin-dhe-pergjigjen-e-pyetjes-se-sigurise-ne-e-albania/
Si të veproni nëse keni harruar fjalëkalimin dhe përgjigjen e pyetjes së sigurisë në e-Albania