Don't have Telegram yet? Try it now!
https://maturashteterore.com/2020/11/17/udhezues-per-plotesimin-e-formularit-a1-dhe-a1z-matura-2021/
Udhëzues për plotësimin e Formularit A1 dhe A1z - Matura 2021