Don't have Telegram yet? Try it now!
https://maturashteterore.com/2020/11/23/studimet-ne-bachelor-dhe-master-studentet-qe-perfitojne-reduktim-apo-perjashtim-nga-tarifa-e-shkollimit/
Studimet në “Bachelor” dhe “Master”/ Studentët që përfitojnë reduktim apo përjashtim nga tarifa e shkollimit