Don't have Telegram yet? Try it now!
https://maturashteterore.com/2020/11/25/online-dhe-ne-klase-ministria-e-shendetesise-nga-1-dhjetori-rekomandojme-mesim-te-alternuar-ne-shkolla/
Online dhe në klasë/ Ministria e Shëndetësisë: Nga 1 dhjetori rekomandojmë mësim të alternuar në shkolla