Don't have Telegram yet? Try it now!
https://maturashteterore.com/2021/01/19/datat-e-reja-per-plotesimin-e-formularit-a1-dhe-a1z-matura-2021/
Datat e reja për plotësimin e Formularit A1 dhe A1z - Matura 2021