Don't have Telegram yet? Try it now!
https://postmatura.al/njoftime-maturantet/mendjen-ne-mesim-apo-te-virusi-hapja-e-shkollave-mes-frikes-per-shendetin-dhe-problematikave-te-panumerta/
MENDJEN NË MËSIM APO TE VIRUSI?! HAPJA E SHKOLLAVE, MES FRIKËS PËR SHËNDETIN DHE PROBLEMATIKAVE TË PANUMËRTA