Don't have Telegram yet? Try it now!
https://postmatura.al/njoftime-maturantet/post-matura-vendim-mbi-miratimin-e-datave-te-konkurseve-dhe-vleresimit-me-pike-te-mesatares-se-matures-shtetetore-ne-universitetin-e-sporteve/
Post-Matura / Vendim mbi miratimin e datave të konkurseve dhe vlerësimit me pikë të mesatares së maturës shtetëtore ne Universitetin e Sporteve