Don't have Telegram yet? Try it now!
https://postmatura.al/njoftime-per-studentet/kalendari-per-organizimin-e-procesit-mesimor-dhe-provimeve-per-studentet-e-viteve-te-fundit-qe-ndjekin-studimet-ne-programet-e-ciklit-te-pare-dhe-te-dyte-ne-umt-per-vitin-akademik-2019-2020/
Kalendari për organizimin e procesit mësimor dhe provimeve për studentët e viteve të fundit që ndjekin studimet në programet e ciklit të parë dhe të dytë, në UMT, për vitin akademik 2019-2020