Don't have Telegram yet? Try it now!
https://postmatura.al/njoftimet-e-fundit/fhf-kategorite-dhe-dokumentacioni-per-kategorite-e-vecanta-qe-mund-te-perfitojne-burse-per-vitin-akademik-2020-2021/
FHF: Kategoritë dhe dokumentacioni për kategoritë e veçanta që mund të perfitojnë bursë për vitin akademik 2020-2021