Don't have Telegram yet? Try it now!
https://postmatura.al/njoftimet-e-fundit/njoftim-per-nje-vend-vakant-per-personel-akademik-me-kohe-te-plote-ne-departamentin-e-semundjeve-infektive-dhe-dermatologjise/
NJOFTIM PËR NJË VEND VAKANT PËR PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PLOTË NË DEPARTAMENTIN E SËMUNDJEVE INFEKTIVE DHE DERMATOLOGJISË