Don't have Telegram yet? Try it now!
https://psv.europole.org/ro/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d1%98%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be-%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b1%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d1%98%d0%b0%d1%82%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be/
пријателство - споредба на пријатството помеѓу момчиња и девојчиња- заеднички карактеристики за одржување на пријателството