Don't have Telegram yet? Try it now!
https://psv.europole.org/ru/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d1%80%d1%83%d0%b3%d0%b8%d0%be%d1%82-%d0%b8%d0%b3%d1%80%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%b5-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%88%d0%bd%d0%be/
-Приказна на ДРУГИОТ -Игра-Кое годишно време го сакам -Картонска книга- “Облечете ја Здравка” -Покажување на емоции и чувства од одредени зборови со гестикулации и мимики