Don't have Telegram yet? Try it now!
https://radiovala.com/2016/10/31/ne-rrugen-qe-lidh-qytetin-me-fshatin-turcan-i-madh-eshte-ndertuar-trotuar-eshte-bere-zgjerim-i-rruges-dhe-eshte-instaluar-ndricimi-publik/
Në rrugën që lidh qytetin me fshatin Turçan i madh, është ndërtuar trotuar, është bërë zgjerim i rrugës dhe është instaluar ndriçimi publik